Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

A szolgáltatás kiválasztása kiválasztása

A vásárlónak lehetősége van választani az oldalon található szolgáltatások közül. Azon szolgáltatások, melyek a feltüntetett árlistán szerepelnek, kizárólag a musicohungary.hu oldalon vásárolhatók meg, melyek a musico-akademia.hu weboldalon is elérhetők, tájékoztató jelleggel. A feltüntetett felhasználók (tanárok, szerzők) árai szabadon megszabható, ezen árakra a Szolgáltató nincs hatással, csupán a partnerek tájékoztatására szolgál.

A rendelés elküldése

A musico-akademia.hu/arak oldalon feltüntetett szolgáltatások megrendelésére a musicohungary.hu oldalon van lehetőség. Az adott szolgáltatás nevére kattintva a a választott szolgáltatás oldalára kerül a felhasználó, ahol véglegesíteni tudja rendelését. A rendelés menetét a musicohungary.hu oldalon feltüntetett Vásárlási feltételek írják elő, melyet IDE kattintva érhet el. A rendelésekkel kapcsolatban a musicohungary.hu oldalon található dokumentumok az irányadók.

Árak

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket az oldalon, az árlistában feltüntetett szolgáltatások mellett találnak. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák. Amennyiben az oldalon hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. Az elállás jogát mindkét fél érvényesítheti.