Bánki Tamás

Kedves Látogató!

Örömmel veszem, hogy érdeklődsz a zenei szolgáltatások iránt, kérlek engedd meg, hogy egy pár szóban bemutatkozzam, hogy Te is a legmegfelelőbb döntést tudd meghozni a későbbiekben. 

27 éves vagyok és 6 éves korom óta foglalkozom zenével. Ezen időszak alatt volt szerencsém több hangszerrel is megismerkedni és többet elsajátítani. Fő hangszereim a pengetős hangszerek, leginkább gitároktatásban, zeneelméletben és zenei gyakorlati tanácsadásban tudok a segítségedre lenni. Ezen kívül több éves tapasztalattal rendelkezem zeneszerzés terén leginkább elektronikus, akusztikus, pop, rock, pop-rock és gospel műfajokban. 

Otthonosan mozgok a stúdiók világában is, így ha hangszeres felvételekről, keverésről vagy masteringről van szó, ezekben a témakörökben is tudok segítséget nyújtani. 

Még egy pár szó magamról: 

A Musico Webáruház és a Musico-Akadémia alapítója és koordinátora vagyok, így ha ezen témakörökben szeretnél bővebb információkat, keress bizalommal. 

Bízom benne, hogy a zene iránti szenvedély benned is legalább annyira ég, mint bennem és hamarosan elkezdhetjük a közös együttműködést. 

Mottóm: A zene összeköt minket! 

Árlista

Musico-Akadémia 

Konzultáció

Ingyenes

Gyakorlati tanácsadás

Zenei gyakorlati tanácsadás

Ingyenes/15perc

490Ft/ +15perc

Gitároktatás

Akusztikus és elektromos

1490 Ft/ 30perc

2690Ft/ 60perc

Zeneelméleti alapoktatás

Alap zeneelmélet, gyakorlatiasan

1090 Ft/ 30perc

1990 Ft/ 60perc

Stúdiómunkálatok

Felvételrögzítés,stúdiómunkálatok

1990 Ft/ 60perc

2790 Ft/ 90perc

Szolgáltatások

Amennyiben szeretnél velem együtt dolgozni, kérlek az alábbi űrlapon jelezd felém, hogy fel tudjam venni Veled a kapcsolatot.
Speciális esetekben válaszd az árajánlat funkciót!